Skønt efterspil

Det betaler sig at være frivillig. Læs med nedenfor om Isabella, som berørte alle os bag Bingo Banko for Børnecancerfonden med sin historie.

Historien er taget fra www.team-rynkeby.dk.

12-årige Isabella vandt en seng – hendes historie kom bag på alle

Det blev en rørende oplevelse for Team Rynkeby Østjylland, da 12-årige Isabella vandt en seng i forbindelse med holdets store Bingo Banko-show til fordel for Børnecancerfonden.

Hverken publikum eller arrangøren fra Team Rynkeby Østjylland opdagede noget usædvanligt, da 12-årige Isabella gik på scenen for at modtage et gavekort til en seng fra Royal Auping, som hun netop havde vundet i forbindelse med Team Rynkeby Østjyllands store Bingo Banko-show til fordel for Børnecancerfonden.

Velgørenhedsshowet blev afholdt i Scandinavian Congress Center i Aarhus den 29. marts 2015, men det var først flere timer efter, at lyset var slukket, og de over 1.000 gæster var taget hjem, at det gik op for det østjyske velgørenhedshold, hvor meget sengen betød for den unge pige og hendes mor.

Senere samme aften modtog Team Rynkeby-holdet nemlig en rørende tak fra Isabellas mor, Bente Hermann.

– Jeg kan ikke takke jer nok for jeres arrangement i dag. Min datter vandt en seng! Isabella fik kræft i 2009 og har fået senskader af kemo- og strålebehandlingerne. Hun går til fysioterapeut for at “holde sammen på kroppen”, hendes led er ødelagte.

– Hun har nu “kun” 50 procent risiko for tilbagefald, men hun kommer til at sove som en drøm. Det betyder så uendelig meget for os, for jeg har ikke haft midlerne, til at købe en ordentlig seng. Tusinde tak til alle jer, der gør en forskel!!, skrev Bente Hermann.

Endnu en overraskelse til Isabella
Det var ikke kun deltagerne på Team Rynkeby Østjylland, der blev berørte af morens besked.

Hos Royal Auping, der havde sponsoreret sengen, blev Account Manager Magnus Thrane også dybt berørt. Virksomheden valgte derfor resolut at opgradere sengen, så Isabella inden for de nærmeste uger modtager en 30.000-kroners elevationsseng med en af de bedste madrasser på markedet.

– Da vi hørte om Isabellas tilstand, var vi ikke et sekund i tvivl om, at vi skulle gøre det her rigtigt. Isabella skal have en seng, som passer til hende, og som kan aflaste hendes krop bedst muligt, siger Magnus Thrane og fortsætter:

– Det var fantastisk at få lov at overraske Isabella og hendes mor. Det var meget, meget rørende at få lov at stå sammen med dem i Sengespecialisten i Hasle – de var så glade og taknemlige, siger han.

Græder glædestårer
Hjemme hos Isabella og hendes mor er glæden over Royal Aupings medfølelse stor.

– Nu kan Isabella hæve benene uden slåskamp med ekstra puder, dyner, og hvad vi ellers har prøvet. Det hjælper hende med at komme op at sidde, og jeg kan slet ikke få armene ned, siger Bente Hermann og fortsætter:

– Jeg må indrømme at der er fældet mange tårer her i huset, de seneste dage. Men det er glædestårer. Jeg har skrevet en del om det på Facebook, og alle glæder sig sådan over det.

Det var Team Rynkeby Østjylland, der havde arrangeret Bingo Banko til fordel for Børnecancerfonden. Team Rynkeby Østjylland er et af de 32 Team Rynkeby-hold, der til sommer kører til Paris for at samle penge ind til børn med kræft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *