Festfyrværkeri til Bingo Banko 2015

Et festfyrværkeri af et show. Et brag af en succes. En fantastisk eftermiddag for et meningsfyldt formål. Dette års Bingo Banko er slut. Det er på tide at se tilbage på alle de mange oplevelser og smil.

Vi kunne allerede fredag morgen lukke for salget af billetter via billetnet.dk (over 1000 billetter solgt!). Et udsolgt show er det vi alle har arbejdet så hårdt for. Stemningen var på kogepunktet på facebooksiden. Der blev efterspurgt billetter og søgt med lys og lygte efter folk der måske ikke skulle bruge alle deres billetter alligevel. Det gav sommerfuglene i maven frit spil.

Lørdag blev der stillet op, klargjort præmier og ordnet de sidste detaljer. Søndag fløj tiden afsted. Vi mødte tidligt ind. Salen funklede og strålede om kap med alle de glade  og forventningsfyldte Rynke-smil, der mødte os. Stemningen var intens af glæde.

Der var kø for at komme ind i salen. Folk lagde strategi, for at sikre sig den rigtige plads. Vildt!

Showet gik over alt forventning. Det var endnu engang fedt at være med til at samle penge ind til Børnecancerfonden. Underholdningen var i top og præmierne sublime. Dance Action, DJ Hollænder, SvampeBob Firkant, Motor Mille og Hr. Skæg gjorde deres, for at sætte gang i festlighederne.

Jeg var med til præmieuddeling og opdatering af facebook og instagram i løbet af dagen. Fedt! Vi rundede 900 likes på facebook – en stigning på 35 % siden starten af december 2014. Der kom masser af kommentarer og likes i løbet af dagen weekenden. En af dem, som særligt ramte for mig, var beskeden herunder. Her er virkelig en, som har forstået formålet.

Måske du var en af de heldige, som fik en billet til Bingo Banko for Børnecancerfonden 2015? Så kan du se tilbage på dagen herunder. Hvis ikke, så er det bare med at holde øje med Bingo Banko for Børnecancerfondens facebookside. Pludselig så vil vi afsløre en dato for showet i 2016. Det vil du ikke gå glip af!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *